Martin Keller, Københavns Kommune, har komponeret og indspillet en sang i anledning af Copenhagen Bug Fest. Hør den her. 

Sustainable City - Tekst og musik Martin Keller

We wanna live in a sustainable city
It’s such a wonderful life in a city so pretty

Join us now – we want you here
Join us now – for the future
Join us now – we better be there
With you and you and you, you, you,
And you and you and you, you, you,
And you and you and you, you, you

We wanna live in a sustainable city
It’s such a wonderful life in a city so pretty 

Lars Bo Kujahn & Kasper Søeborg Duo

 

Duo’en spiller musik med inspiration fra Andalusisk flamenco-ild over Orientalske arabesker til Skandinavisk kølighed. Det er instrumental musik med både lyrisk meditative og energifyldte eksplosive øjeblikke. Lars Bo Kujahn spiller den liggende strengeramme Quanoon (klaverets arabiske forgænger), samt orientalsk percussion. Kasper Søeborg : Spansk samt 12-strenget guitar.

Lars Bo Kujahn er expert i mellemøstlig musik og har bl.a været drivkraft i den store kulturbegivenhed "Images of the East” og udgivet CD’er og turneret verden rundt med bandet ”Oriental Mood”, samt den ægyptiske sanger Fatma Zidan.

Kasper Søeborg har gennem mange år specialiseret sig i den spanske guitarmusik med inspiration fra Flamenco og Latin-Amerika hvilket bla. har ført til tre bogudgivelser med egne kompositioner og mange CD-udgivelser, samt nominering til DMA World Awards 2016. Nu arbejder de på projektet ”Word´nGlobal” med musik til digte af Rumi. Neruda og gamle kinesiske digte! Samarbejdet med Lars Bo kan bl.a høres på CD’en ”GuitarSpheres” (http://olafssongs.dk) om hvilken pressen skrev:

"Deres samspil og soli aftvinger respekt i et sådant omfang, at det kan være vanskeligt at fremhæve et nummer frem for et andet. Alligevel skal åbningsnummeret, Virgin Dance, nævnes.
For det i sig selv giver et tydeligt signal om, hvilket kunstneriske og tekniske kvaliteter, der venter lytteren inde på albummet, der rent kompositorisk sender tankerne i retningen af Skandinavien, Sydeuropa, Orienten og Nordamerika."
Gaffa

”- som altid er det en nydelse at høre Søeborgs unikke, lyriske guitarspil”
Musikeren

"Mens Lars Bo Kujahn, der er ekspert i ægyptisk og mellemøstligt slagtøjsspil, også sætter sit præg på musikken.
Alt i alt en lidt "anderledes" men meget smuk og stemningsfyldt cd til de stille stunder."
Midtjyllands avis

"Cd'en forener spansk fyrighed med folk og blues fra Storbritannien og USA, mellemøstlige klange og en umiskendelig skandinavisk tone."GuitarSpheres" er vidtfavnende uden at være rodet, meditativ uden at være kedelig." 
Kalundborg Folkeblad

"Kasper Søeborg bliver bare bedre og bedre. Numre som Sevilla By Night og The Spanish Raga vidner om en meget stor teknisk kunnen og melodier som Chanterelles on Hillsides ligeså om en stor musikalitet. Og husk så at han har skrevet alle numrene selv."
www.guitaren.dk

http://www.cyborg.dk

http:www.oriental-mood.dk

 

Chris Poole & Kasper Søeborg Duo - Fløjte og guitar
Verdensmusik og grønne toner

 Kan toner være grønne? Hvordan lyder økologisk musik? Musik som er vokset naturligt frem gennem mange år? To af dansk musiks veteran-profiler er ikke bare ”musikalske bonderøve”. Disse to meget erfarne musikere brænder begge for bæredygtig levevis: Skandinavisk natur, økologisk Halmhus på Møn og Torp i Sverige med møder I Københavns pulserende liv, samt masser af musikalske rejser rundt på kloden: Fra Tibet og Grønland til Tunis, Venedig , Andalusien, Azorerne og El Hierro m.fl..

Den blå klode, livets vand : Livets musik, regnbuer og iskrystaller, overtoner og det flydende sind som forbinder alt levende.

Chris Poole & Kasper Søeborg Duo spiller original instrumentalmusik for fløjte og guitar. Deres musik rummer elementer fra mange verdensdele, især spansk flamenco, og samtidigt har den stærke skandinaviske rødder. Deres musik fletter forskellige påvirkninger sammen til et unikt personligt udtryk. Akustisk musik med en international og sammensat lyd.
Kernen i det hele er det mangeårige frugtbare samarbejde mellem guitaristen Kasper Søeborg og fløjtenisten Chris Poole.
Vi sender gerne en demo-CD!

Læs hvad anmelderne skrev:

“Samspillet mellem Chris Poole og Kasper Søeborg bar præg af deres langvarige samarbejde ved at være fantastisk integreret og gensidigt lyttende.
Når dertil lægges en fin sammenkædning af numrene med både saglige og muntre kommentarer og indbyrdes mundtlig pingpong, kunne det kun føre til en fin oplevelse.”
Scene1

“De supplerer simpelthen hinanden fremragende.”
Jazz-special

“Rhythmically and tonally tantalizing....the duo wrapped their audience in an aural cocoon and held them there.”

“it’s a Winner!” Om duoens seneste CD “Global Accent.” 
New Jersey Jazz

“Åbne horisonter med nordiske rødder". Anmeldelse af Global Accent 
Gaffa 

“Pladen starter lysende med en Søeborg, som slipper sin indre Paco de Lucia løs, og det klæder ham i den grad. “I det hele taget er det forfriskende, hver gang postkortene fra verden har andalusisk afsender, og man fornemmer også, at opholdene på det kreative fristed, El Hierro, en af De Canariske øer, hvor både Søeborg og Kumar har været, har været en frugtbar kilde. Det er en plade og et univers, som har en egen klang. Flotte lydlandskaber åbner op, og langt hen ad vejen kan jeg lide udsigten. Tjek pladen ud, for den har store meditative kvaliteter og har en identitet, som åbner mere og mere op."
T. Holleufer

Chris Poole er en af Danmarks enestående, rytmiske fløjtenister. Efter færdiggørelsen af sin uddannelse fra Berklee College of Music i USA, flyttede hun til Danmark, hvor hun siden har optrådt og indspillet CD’er i mange år. Hun har 6 CD’er ude i eget navn, heraf 2 med Kasper Søeborg.
Læs mere: http://www.chrispoole.dk.

Kasper Søeborg spiller akustisk guitarmusik, med inspiration fra latin, flamenco, jazz samt den klassiske spanske guitartradition. Det er guitarmusik udført med den organiske og vedkommende kvalitet, som følger af års erfaring med forskellige musikalske genrer. Kasper har 7 CD’er ude med original-musik, heraf 2 med Chris Poole, samt 3 bøger med egne guitar kompositioner.
Læs mere på: http://www.cyborg.dk

Besøg Kasper Søeborgs hjemmeside påwww.cyborg.dk og Chris Pooles på www.chrispoole.dk.

eller YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=v8CgWtnH4LQ og https://www.youtube.com/watch?v=Z-zSKVekrtI

 

For flere oplysninger kontakt venligst:

Chris Poole, mobil: 30519777, chrispoole0@gmail.com

Kasper Søeborg, mobil: 26259736, kasper@cyborg.dk